Montažna kuća Mia Tip 153

Moderna montažna kuća Mia 153 je četvorosobna moderna prizemna kuća sa garažom. Njizrazitiji element eksterijera je svakako garaža sa ulaznim delom koji su natkriveni ravnim krovom čine jednu celinu. U rasporedu prostorija se ističu još dve celine. Dnevni boravak, naglašena trpezarija ,kuhinja i wc-e kao jedna i druga celina je spavaće deo sa tri sobe i kupatilom. Cela kuća izgleda prostrano i jedinstveno.


 Montažne kuće Maker Ivanjica Mia 153

Montažne kuće siva faza

Siva faza obuhvata: prevoz, montažu, pokrivku, oluke, obradjene strehe, fasadu, stolariju i sredjene unutrasnje zidove. U cenu nije zaračunat: temelj, podovi, instalacije struje, vode i kanalizacije, opremanje kupatila i zidanje dimnjaka.

Montažne kuće ključ u ruke

Cena izgradnje ključ u ruke obuhvata; sve radove i iz sive fazi i dodatno razvod vode, kanalizacije, struje, kompletno opremanje kupatila, podove i dimnjak. U cenu nije zaracunat; temelj i centralno grejanje, a može se nahnadno ugovoriti OPŠIRNIJE O CENAMA

Pogledajte izmenjene planove kuća koje su urađene po željama kupaca na osnovu ovog modela

Tip Mia idejno rešenje 2 : proporcionalnim umanjenjem garaže, predulaznog i kuhinjskog dela , a zadržavanje svih ostalih prostorija uspeli smo dobiti 140 m2 ne narušivši spoljni izgled.

Tip Mia idejno rešenje 3 : proporcionalnim umanjenjem i delimičnom izmenom nekih prostorija dodatno smo umanjili povrsinu trudeći se da ne narušimo jedinsteni izgled ovog modela.

Postavite pitanje


Pogledajte slične modele po kvadraturi ili drugim karakteristikama, kao i ostale uradjene po ovom modelu uz neke manje ili veće izmene