Montazne kuce Maker Ivanjica

Montažne kuće Maker Ivanjica Srbija

Na našem web sajtu pogledajte tipske modele sa cenama koje prilagođavamo i menjamo prema Vašim zahtevima. Slike urađenih kuća možete videti na strani galerija kao i tok gradnje jedne od kuća, a na tehnički opis pogledajte karakteristike modernih niskoenergetskih montažnih eko kuća. Ukoliko imate nekih pitanja podaci o firmi nalaze se na strani kontakt

KATALOG MODELA

Montažne kuće katalog KATALOG

Montažne kuće u jednom nivou ili kaskadne

NOVOSTI

Montažne kuće novosti NOVOSTI

Zadnjih dvadeset urađenih kuća dodatih u galerji

GALERIJA URAĐENIH KUĆA

Montažne kuće galerija slika uradjenih kuća GALERIJA

Slike uradjenih kuća

SERTIFIKATI

Montažne kuće sertifikati SERTIFIKATI

Sertifikati ISO 9001 ISO 14001 ISO 18001

SPRATNI MODELI

Montažne kuće katalog sšratne SPRATNE

Montažne kuće spratne

DUPLEKS MODELI

Montažne kuće katalog dupleks DUPLEKS

Montažne kuće sa dva spojena stana

TEHNIČKI OPIS

Montažne kuće tehnički opis TEHNIČKI OPIS

Sastav zida i tehničke karakteristike

KONTAKT

Montažne kuće kontakt KONTAKT

Kontaktirajte nas

Maker iz Ivanjice, oslanjajući se na dugogodišnju tradiciju, na savremen način projektuje i izgrađuje kuće i montažne objekte svih namena. Firma Maker je porodična firma pa stoga posebno podržava međuljudske odnose kako prema klijentima tako i prema saradnicima. Pored montažnih kuća gradimo poverenje i poštovanje i nudimo podršku u svakoj fazi saradnje, pre, tokom i posle izgradnje.. Za sada smo prisutni pored Srbije na trištima Češke i Nemačke, a po kvalitetu i standardima otvaramo “vrata” ostalih evropskih zemalja.

Moderne kuće Maker su drugačije – inovativne i sledi savremene obrasce življenja nudeći visok komfor svojim korisnicima, a o čemu svedoči katalog modela kuća. Svaka kuća je individualno dizajnirana i projektovana u skladu sa zahtevima korisnika.

Glavni pravac našeg rada je lični pristup svakom klijentu.Cenu za svaku montažnu kuću utvrdićemo tek posle zajedničkog pažljivog razmatranja svih vaših želja i potreba i jedino tako cena montažne kuće proizvedena u firmi Maker biće povoljna i apsolutno u skladu sa dobijenim kvalitetom.